Inspiratiebox

Een pakket vol technologie en inspiratie voor scholen.

Inspiratiebox voor scholen
Nu je het boek gelezen hebt ben je hopelijk geïnspireerd geraakt om zelf ook op pad te gaan. We kunnen ons voorstellen dat je misschien geen of onvoldoende smartphones tot je beschikking hebt. Of dat je eerst wat zaken uit wilt proberen. Daarom heeft BoekTweePuntNul in samenwerking met Acer en andere sponsoren de inspiratiebox ontwikkeld.

De inspiratiebox met daarin onder andere Acer Smartphones mag je een maand van ons lenen. Wat willen we ervoor terug? Een verslag, een video, een nieuw idee, een gebruikerservaring. Kortom iets waardoor er nog meer collega’s en scholen geïnspireerd raken.

Wat er precies in de  inspiratiebox zit houden we nog als een verrassing, maar in ieder geval natuurlijk het boek ‘Met je smartphone het bos in’. Daarnaast zitten er in de box verschillende Acer smartphones. Dit is een 5-inch smartphone met handige mogelijkheden, ideaal om met de klas het bos in te gaan, of om te oefenen op het groene schoolplein. Als een school de Acer smartphones uit de box haalt zitten daar natuurlijk de belangrijkste apps uit dit boek op.

Gratis inspiratiebox: wat zijn de regels?

Een school mag de inspiratiebox een maand gebruiken op voorwaarde dat:

  1. Jullie een video opsturen  waarin we kunnen zien wat jullie er mee gedaan hebben
  2. De inspiratiebox na een maand weer naar een andere school gaat
  3. Je ‘Met je smartphone het bos in’ gaat volgen op Facebook, Twitter of Pinterest om ervaringen te delen met andere kinderen en scholen.

Voordelen

  • Als school krijg je de kans om op een andere manier met digitale middelen om te gaan. De combinatie natuur en technologie is voor veel scholen nieuw.
  • Je hoeft geen smartphones van leerlingen of ouders te regelen, want er zitten 15 Acer smartphones in de box.
  • Je krijgt lesideeën, zodat je meteen aan de slag kunt
  • De leerlingen leren op een speelse wijze over de natuur, mediawijsheid en moderne technologie.

BoekTweePuntNul stimuleert zo op praktische wijze het gebruik van nieuwe media in het onderwijs. Want technologie biedt nieuwe mogelijkheden voor onderwijstoepassingen en we willen onderwijsgevenden inspireren in het gebruik ervan.

Wil je als school heel graag de inspiratiebox ontvangen? Neem dan contact op met info@boektweepuntnul.nl en dan zetten we je op de wachtlijst.

Share Button