Ik schrijf een boek, toch?

Ik schrijf een boek. De meeste research heb ik al gedaan, en er lopen nog gesprekken over het vervolg. Mooi zo. Lekker elke dag focus op alleen mijn boek, en ik ga, in een flow.

En toen werd ik wakker.

ik schrijf een boek?

Ik ga naar beneden, lees de krant op mijn iPad, neem een espresso, en ga aan de slag. Het is zes uur, ik heb nog een hele schrijfdag voor me. Ik open mijn e-mailprogramma. Er staan berichten in van verschillende natuurorganisaties. Ik zoek de apps op, installeer ze op mijn smartphone of iPad en test ze uit. Zo, klaar. Daarna lees ik 2 onderzoeken over kinderen en de natuur, en een over social media en natuur. Dan is het toch echt tijd voor mijn ontbijt. En daarna, daarna ga ik schrijven. De telefoon gaat, even overleg met de redacteur. Ik claim snel het domein bij mijn boek en plaats een blog op schrijvenblog. Oh, de omslag, daar moet ik nog even naar kijken. En de foto’s? Wanneer gaan we voor een geocaching met een smartphone het bos in? Zucht. Straks heb ik een site en een omslag, alleen de inhoud is nog niet klaar. Wat komt er veel kijken bij het schrijven van een boek!

Gelukkig denken de mensen van de uitgeverij en van BoekTweePuntNul graag mee, en is Judith heel creatief met de cover bezig. En ondertussen schrijf ik. Nee, want ik moet nog de apps verzamelen voor de lijst in Eduapp. En daarna, daarna doe ik het echt. Ik schrijf een boek.

Bestel mijn boek!

Met je smartphone het bos in

814 keer gelezen.

Share Button